KNIKARMSCHERM

HOUDT FELLE ZONNESTRALEN TEGEN

Een knikarm zonnescherm wordt aan uw gevel gemonteerd en met behulp van 2 armen die vooruit knikken horizontaal uitgerold. Het knikarmscherm is verkrijgbaar tot een breedte van 6,5 meter en een uitval (dit is de afstand van de gevel tot het uiteinde van het zonnescherm) van 3,5 meter, en kan hierdoor ieder terras van verkoeling voorzien, groot of klein. En bovendien; het knikarmscherm houdt felle zonnestralen tegen voordat ze de ramen van uw woning bereiken. U profileert dus niet alleen van een koel terras, maar de temperatuur in uw woning blijft ook aangenaam. Knikarmschermen zijn er in veel verschillende kleuren en designs en kunnen zowel elektrisch als handbediend worden geleverd. Deze zonneschermen worden, evenals de andere zonwering en rolluiken binnen ons eigen bedrijf vakkundig geassembleerd en gemonteerd.

Ook voor reparaties aan uw eigen zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw doek in uw zonnescherm of is er iets kapot? Bel ons voor een afspraak en we komen bij u langs!

ONDERHOUD EN REPARATIES

Ook voor al het onderhoud en reparaties aan uw raamdecoratie, zonwering, vloeren of rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor een afspraak of advies en we komen zo snel mogelijk bij u langs!