HORREN

ONZICHTBAAR EN EFFECTIEF

Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig tot geen lichtinval wegneemt. Zo kunt u toch optimaal genieten van het daglicht in uw huis en tegelijkertijd volledig beschermd ventileren. Horren zijn toepasbaar op elke raam en deur en leverbaar in verschillende gaaskleuren en types. Zo leveren wij plisséhordeuren, raamrolhorren en inzethorren van de merken Aurora, Keje en Zonnelux. De profielen zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, dus perfect te combineren met de kleur van uw kozijnen.

Daarnaast beschikken wij ook over horren voor dakramen. Perfect voor dakramen aan de zonzijde. Ze zijn speciaal gemaakt voor dakramen en is een hor en gordijn in één. Het werkt verduisterend, zodat er geen licht binnendringt.

ONDERHOUD EN REPARATIES

Ook voor al het onderhoud en reparaties aan uw raamdecoratie, zonwering, vloeren of rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor een afspraak of advies en we komen zo snel mogelijk bij u langs!